Termeni si conditii

Informațiile furnizate în acest site sunt valabile pentru Picktwo Studio

 

CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin accesarea acestui site, utilizatorii consimt să respecte următoarele condiții de utilizare fără restricții sau alte pretenții. Vă rugăm citiți aceste condiții cu atenție înainte de utilizarea site-ului. Aceste  condiții de utilizare pot fi revizuite în orice moment prin actualizarea acestui material. Orice revizuire trebuie respectată, de aceea această pagină trebuie vizitată periodic pentru a afla condițiile de utilizare obligatorii la acel moment.

 

 

DISCLAIMER

În conformitate cu legislația în vigoare, materialele de pe acest site sunt furnizate vizitatorilor fără a oferi orice fel de garanție în mod direct sau indirect, iar Picktwo Studio nu oferă nici o garanție în mod direct sau indirect sau cu privire la comercializare și caracter adecvat pentru un anumit scop. Picktwo Studio nu garantează aplicabilitatea neîntreruptă și lipsa erorilor pentru funcțiile existente în materialele conținute de site. În același timp, Picktwo Studio nu oferă nici o garanție că defecțiunile vor fi corectate sau că acest website sau serverul care îl pune la dispoziție nu conțin viruși sau alte componente daunatoare. Picktwo Studio nu ofera nici o garantie sau expunere privind utilizarea sau rezultatele utilizarii materialelor de pe acest site referitor la corectitudinea, acuratetea ori consecventa lor sau in orice alta privinta. dumneavoastra (si nu Picktwo Studio ) va asumati costul integral pentru service, reparatii sau orice alte corectari. informatiile si descrierile din acest site nu sunt in mod obligatoriu descrieri complete ale termenilor, restrictiilor si conditiilor aplicabile pentru aceste produse si servicii, ci sunt furnizate doar cu scopul de informare generala; Va rugam sa faceti referire la numarul exact al politei sau la contractul respectiv de produse sau servicii.

 

Acest site poate conține trimiteri (link-uri) către alte site-uri care nu aparțin de Picktwo Studio . Picktwo Studio nu este răspunzătoare pentru conținutul acelor site-uri. Includerea oricărui link către astfel de site-uri nu implică aprobarea sau avizul oferit de către Picktwo Studio pentru acele site-uri sau pentru conținutul lor.

 

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Deși Picktwo Studio depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informații exacte și actuale, uneori pot interveni erori sau omisiuni. În conformitate cu legislația aplicabilă în jurisdicția respectivă, Picktwo Studio nu oferă nici o garanție privind acuratețea conținutului de pe acest site. Nu există nici o situație (neglijența este inclusă) în care Picktwo Studio sau vreo parte implicată în crearea, producerea sau punerea la dispoziție a website-ului să fie răspunzătoare pentru orice daune directe, majore, minore, indirecte sau penalizatoare care rezultă din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site, chiar dacă Picktwo Studio sau un reprezentant autorizat Picktwo Studio a fost informat de posibilitatea producerii acestor daune. Răspunderea asumată de Picktwo Studio față de daune, pierderi sau cauzele acțiunii, dacă va exista, nu va depăși în nici un caz suma platită de utilizator pentru accesarea acestui site.

 

În același timp, Picktwo Studio nu își asumă nici o responsabilitate și nici nu este considerată răspunzătoare pentru orice daune sau viruși care pot infecta calculatorul sau altă proprietate a utilizatorului în urma accesării sau utilizării site-ului sau a descărcării de pe site a oricărui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentări audio sau video.

 

 

RESTRICȚII DE UTILIZARE A MATERIALELOR

Acest site este proprietatea Picktwo Studio . Toate informațiile conținute de acest site sau orice alt site aflat în proprietatea, sub licența sau controlul Picktwo Studio nu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite în nici un fel, fără acordul prealabil scris al Picktwo Studio . Puteți descărca materiale conținute de acest site numai pentru uz personal, cu condiția de a păstra și respecta mențiunile referitoare la drepturile de proprietate intelectuală prezente pe materiale. Nu este permisă distribuirea, modificarea, republicarea sau utilizarea conținutului de texte, imagini, reprezentări audio și video în scop public sau comercial, fără acordul prealabil în scris din partea Picktwo Studio . Compania nu oferă nici o garanție că utilizarea materialelor conținute de acest website nu va încălca drepturile unor terțe părți.

 

 

TERMENI JURIDICI

Dacă nu se specifică altfel în acest material, Picktwo Studio nu face nici o mențiune conform căreia materialele de pe acest website sunt disponibile pentru a fi utilizate în orice locație. Cei care aleg să acceseze acest site o fac din proprie inițiativă și sunt responsabili să respecte legislația locală.

 

Dacă nu se specifică altfel, informațiile conținute de acest site nu constituie o ofertă de vânzare sau o cerere de cumpărare de produse de investiție, produse de asigurare sau orice alte produse sau servicii de la Picktwo Studio . Nici un produs de investiție, de asigurare sau alte produse sau servicii nu sunt ofertate sau vândute de Picktwo Studio , iar în cazul în care sunt comercializate, nu vor fi în vigoare în acele jurisdicții în care o astfel de ofertă, cerere sau act de vânzare și cumpărare nu este în concordanță cu legislația privind produsele de investiție sau de asigurare din jurisdicția respectivă. Unele produse și servicii pot să nu fie disponibile în toate jurisdicțiile.

 

 

DREPTURI DE PROPRIETATE ASUPRA INFORMAȚIEI

Orice informații, cu excepția datelor sau informațiilor personale, transmise electronic sau în orice alt mod către Picktwo Studio prin intermediul acestui site, inclusiv datele, întrebările, comentariile sau sugestiile vor fi tratate ca informații neconfidențiale și vor deveni proprietatea. Astfel de informații, cu excepția datelor sau informațiilor personale, pot fi folosite în orice scop precum reproducere, solicitări, dezvăluire, transmitere, publicare și afișare. Picktwo Studio are dreptul de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici conținute în orice comunicare transmisă prin intermediul acestui site sau în orice alt mod în orice scop precum dezvoltarea și promovarea produselor folosind astfel de informații.

 

 

MĂRCI ÎNREGISTRATE ȘI DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate marcile înregistrate, nume de comercializare, sigle și embleme sunt proprietatea Picktwo Studio . Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat că poate fi preluat, orice licență sau drept de utilizare a unei mărci expuse pe acest site sau orice alt material fara acordul prealabil în scris din partea Picktwo Studio . Este strict interzisă utilizarea mărcilor sau a oricăror alte materiale expuse pe acest site, cu excepția modului în care sunt prezentate aici.

 

Imaginile expuse pe site sunt proprietatea Picktwo Studio sau compania are permisiunea de a le utiliza. Utilizarea acestor imagini de către vizitator sau cineva autorizat de acesta este interzisă, cu excepția cazului în care este permisă în mod special de Picktwo Studio . Orice utilizare neautorizată a imaginilor poate încălca legislația privind drepturile de proprietate intelectuală, legislația privind mărcile înregistrate, confidențialitatea și publicitatea, precum și reglementările de comunicare.

 

 

LICENȚE DE SOFTWARE

Vi se aduce la cunoștință că orice program software care poate fi pus la dispoziție sau furnizat prin intermediul acestui site, poate conține tehnologie care se supune unor controale stricte conform legislației de control a exportului din Statele Unite și alte țări și jurisdicții. Prin acest document, vă exprimați acordul că nu veți transfera sau exporta asemenea programe de soft prin încălcarea regulilor și legislației de export aflată în vigoare. Picktwo Studio nu autorizează descărcarea sau exportarea de pe acest site a oricărui program de soft sau date tehnice către oricare jurisdicție unde această acțiune este interzisă prin reguli și legislație de control a exportului.

 

 

PREVEDERI FINALE

Acest site este controlat de Picktwo Studio cu sediul în România. Cu excepția celor specificate în mod expres, nu garantăm că materialele de pe acest site sunt adecvate sau disponibile pentru utilizarea în locații din afara Romaniei. Este interzis accesul la conținutul site-ului sau la materiale din site din jurisdicții în care un astfel de acces este ilegal. Dacă alegeți să accesați acest site din locații din afara României, faceți acest lucru pe propria răspundere și sunteți responsabil de respectarea legilor locale aplicabile.

 

Legile din România guvernează condițiile de utilizarea de către dumneavostră a acestui site și sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției instanțelor din România cu privire la orice reclamație sau litigiu care decurge din aceste condiții de utilizare sau din accesarea de către dumneavoastră a acestui site.

 

Informațiile pe care le publicăm pe acest site conțin referințe la produsele și serviciile Picktwo Studio.

This website uses cookies to analyze traffic and enhance your experience. Learn more

Accept