September 16, 2022 by wip

Curs Design Interior cu Sebastian Mîndroiu

 

 

Intro: Ce este designul de interior?

Din ce în ce mai mult auzim în prezent discutându-se despre designul de interior și despre regulile care guvernează amenajarea interioară a spațiilor de care dispunem. Designul de interior este un proces bidirecțional care are în vedere atât componenta estetică, de amenajare, cât și componenta funcțională, care ține de proiectare și punerea în operă a unor idei arhitecturale personalizate, în funcție de spațiile disponibile. 

Designul de interior este strâns legat de creativitate și inovație, deoarece acest lucru înseamnă mai mult decât simpla amenajare a unor spații prin dispunerea unor elemente de decor. Designul de interior înseamnă conlucrarea perfectă a tuturor elementelor astfel încât amenajarea să fie una fluidă, potrivită nevoilor personalizate ale utilizatorilor. 

Procesul de amenajare a locuințelor poate fi realizat în regie proprie, însă designul interior va necesita întotdeauna un specialist în design interior care să găsească cele mai bune soluții prin care să complimenteze spațiile interioare. 

 

Descriere Mentor: 

Sebastian Mîndroiu este un designer de interior cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Pasiunea pentru design interior l-a determinat să devină fondatorul PickTwo Studio, un birou de arhitectură și design interior care aduce și pe piața din România tendințele și noutățile în materie de amenajări interioare. 

În prezent unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniul designului interior, Sebastian Mîndroiu este absolvent a Facultății de Arhitectură, din cadrul Universității Ion Mincu, iar acest lucru certifică pe deplin abilitățile și cunoștințele sale. 

 

 

Cui se adresează acest curs de design interior?

Tendințele în domeniul amenajărilor interioare sunt într-o continuă schimbare, astfel că putem vorbi despre designul interior ca despre un organism în continuă mișcare

Pentru că schimbările apar de la an la an, este firesc să îți dorești să cunoști toate aceste noutăți, indiferent dacă ești pasionat de amenajări interioare și faci acest lucru ca un hobby, sau dacă vrei să profesezi ca specialist în domeniu.

Așadar cursul se adresează oricărei persoane care dorește să își extindă cunoștințele despre design interior, indiferent de vârstă, sex sau nivel de educație. 

 

Inscrie-te acum ⟶ 

 

Descriere curs:

Cursul de design interior online se întinde pe o durată de 5 ore, dezvoltat în 26 de lecții video online și patru secțiuni, din care vei afla ce înseamnă amenajarea interioară a spațiilor și cum trebuie realizat acest proces pentru a stabili un echilibru la nivel vizual în restaurante, clădiri administrative sau spații comerciale. 

Un astfel de curs este perfect atât pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele în materie de design interior, cât și pentru a sedimenta noțiunile existente, pentru a transforma o simplă pasiune într-o ocupație care să genereze în final încasări.

Cursul este structurat în patru secțiuni în care sunt prezentate informații actuale din domeniul designului interior, plus studii de caz, pentru a putea înțelege cât mai vine nevoile pe care le au spațiile și legătura puternică dintre amenajările interioare și personalitatea unui spațiu. 

Cursul punctează noțiuni speciale, explicate și exemplificate, de care orice profesionist are nevoie pentru a le oferi clienților cele mai bune soluții de amenajare. 

 

Cursul prezintă așadar informații despre:

 • planificare și organizare a spațiilor;
 • vedere spațială, viziune și creativitate;
 • importanța realizării planurilor și a releveelor;
 • alegerea texturilor și a materialelor pentru finisaje;
 • alegerea finisajelor;
 • pași intermediari în design interior;
 • modelare 3D și randare;
 • simulări 3D între tehnică și creativitate;
 • coloristică și alegerea nuanțelor;
 • alegerea mobilierului;
 • etapele proiectelor de design interior;
 • bugete;
 • teme și așteptări ale clienților etc.

Inscrie-te acum ⟶ 

 

Portofoliu Sebastian Mîndroiu

Câteva din lucrările realizate de Sebastian, alături de echipa Pick Two.

Informații utile:

Pentru că ne dorim ca acest curs să contribuie în mod activ la dezvoltarea abilităților cursanților în domeniul designului interior, am structurat modulele astfel încât acestea să poată fi urmate lejer, fără a afecta programul zilnic al fiecăruia.

Când începe – cum se desfășoară cursul?

Cursul se desfășoară exclusiv online, tocmai pentru a permite participarea cursanților, fără ca aceștia să fie condiționați de prezența fizică, fără blocaje în trafic sau alte probleme care ar putea influența participarea. 

Cât durează? 

Durata cursului este de 5 ore.

Cât costă? 

Prețul cursului Masterclass Design Interior cu Sebastian Mîndroiu este de 296,00 lei,cu TVA inclus, cu discount, prețul real al cursului fiind de 600 lei.

Cum se poate plăti?

Cursul se plătește într-o singură tranșă, online, cu cardul sau prin transfer bancar, prin adăugarea cursului în coș și crearea unui cont.

Unde il găsești?

Cursul poate fi găsit pe Life University, în secțiunea cursuri online Masterclass, curs de design interior

 

Inscrie-te acum ⟶ 

 

Structura curs de design interior:

Cursul de design interior este structurat în patru module sau secțiuni, iar fiecare dintre acestea oferă lecții teoretice și studii de caz. Structura cursului este de această formă:

 

 

Curs design interior
Secțiunea 1
Introducere în noțiuni de design interior

  1. Introducere Curs Design Interior
  2. Povestea Pick Two

 

Etapele unui proiect de design interior
Secțiunea 2
Etapele proiectului de design interior

  1. Structura unui proiect de design interior
  2. Concept și mood board
  3. Structura etapei de simulări 3D
  4. Prezentarea simulărilor 3D
  5. Schițele 3D
  6. Modelare și texturare 3D
  7. Detaliere de mobilier
  8. Exemplificare detaliere de mobilier
  9. Etapele planificării proiectului tehnic
  10. Documentare furnizori
  11. Etapa de tracking
  12. Provocări în execuție: Vizita pe șantier
  13. Proiectare Cazino
  14. Prezentare șantier: Magic Casino

 


Secțiunea 3
Studii de caz design interior

  1. Proiectarea restaurantului NOR
  2. Studiu de caz: Restaurantul Nor
  3. Principii de succes în designul de restaurant
  4. Studiu de caz: Magazinul Grid
  5. Principii de succes în designul spațiilor comerciale
  6. Studiu de caz: Birourile City Grill
  7. Principii de succes în designul de office
  8. Principii de succes în designul de hotel

Inspiratie design interior
Secțiunea 4
Încheiere curs Design Interior

   1. Idei care să te inspire
   2. Încheiere
   3. Certificare curs Design Interior

Inscrie-te acum ⟶ 

 


Ce avantaje îți oferă Masterclass-ul de design interior?

Cursul Masterclass online în design interior îți oferă o serie de beneficii imediate care te vor ajuta în activitatea ta. Câteva dintre aceste beneficii sunt: 

 • Certificat de participare

Fiecare participant va beneficia de un certificat de participare care va atesta atenția, seriozitatea și profesionalismul demonstrate în cadrul lecțiilor și a testului grilă pe care îl poate efectua la final de curs (Poți folosi certificatul ca o atestare în plus a abilităților tale și a formării continue în domeniul designului interior).

Certificare curs design interior
 • Discount generos

Te bucuri de cea mai bună ofertă pentru un curs de design interior pentru începători care te va ajuta să economisești. Achiziționează acest curs interior design la doar 296 lei, redus de la prețul întreg de 600 lei.

 • Acces la întregul masterclass pentru totdeauna

De cele mai multe ori informațiile disponibile la cursuri au o perioadă limitată de acces. Noi îți oferim acces la cursurile de la școala de design interior pentru toată viața, pentru a te reîntoarce să urmărești informațiile oricând ai nevoie de acestea.

 • Dezvoltarea abilităților de design interior

Prin acest curs de design interior îți îmbunătățești abilitățile în ceea ce privește designul interior. Vei ști să combini culorile, să jonglezi cu texturile, să înțelegi spațialitate și viziunea, să aduci creativitatea la loc de cinste în spații aparent simpliste și să oferi clienților tăi spații pline de personalitate. 

 • Un curs practic pentru inovație

Un curs de design interior te poate pregăti să inovezi și să te dezvolți astfel încât imaginația să se transforme în idei practice, moderne și de viitor. Designul interior nu este știință exactă, așa că vei putea găsi în cadrul cursului exact inspirația de care ai nevoie pentru a excela într-un domeniu atât de vast. 

 • Pregătire și formare continuă

Participarea la un astfel de curs îți permite să cunoști informații și să înveți treptat atât din studii de caz, cât și din situații expuse în comunitate. Vei vedea așadar în timp real cum sunt gestionate situațiile și cum sunt găsite soluțiile, cum discuți cu clientul și cum îi insufli entuziasmul pentru aspectul modern al casei sale.

 • Factură și garanție

În urma cursul Masterclass Design interior cu Sebastian Mîndroiu te bucuri de facilități în ceea ce privește garanția unui serviciu de calitate, din care obții informații relevante.  Primești în plus factură pentru acest serviciu și o experiență inedită de studiu în ceea ce privește designul interior. 

 

 

FAQ: Întrebări frecvente:

 • Cum se desfășoară cursul?

Cursul Masterclass online în design interior se desfășoară online, cu acces imediat, de-a lungul a cinci ore. Cursul cuprinde patru secțiuni principale, în care sunt tratate toate informațiile cu privire la procesul de amenajare a spațiilor precum hoteluri, restaurante sau spații comerciale. 

Cursul îți oferă acces la întregul Masterclass pentru totdeauna și în comunitatea exclusivă Sebastian Mîndroiu.

Accesul se face imediat online, pe baza credențialelor oferite de către organizatori, în urma plății online a cursului. 

 • Cât durează și cât timp am acces la curs?

Cursul se întinde pe durata a 5 ore și este disponibil pe viață participanților la Masterclass. Accesul la cursuri se realizează imediat, cu ajutorul platformei online. 

 • Cum plătesc?

Plata se poate face online, cu cardul Visa sau Maestro sau prin transfer bancar, prețul final fiind de 296 lei cu TVA după aplicarea discountului (prețul real al cursului este de 600 de lei). Tranzacțiile sunt 100% securizate, iar pentru plata cursurilor se oferă factură fiscală. Ca urmare a participării se oferă un certificat de participare și 100% garanție 30 de zile.

This website uses cookies to analyze traffic and enhance your experience. Learn more

Accept