April 11, 2023 by wip

Arhitectul, designerul de interior și Inteligența Artificială. Împreună.

 

De fiecare dată când cineva resimte invidie față de locuința altcuiva, de un birou sau de orice alt spațiu proiectat și decorat, noi, arhitecții și designerii de interior, suntem responsabili într-o anumită măsură. Fără munca noastră și a ta, procentul de invidie de pe acest pietroi care se învârte cu noi prin univers, ar fi mai mic. 

Însă nu împărțim doar noi această vină care face lumea un loc mai bun și mai plăcut. Complice cu noi este Inteligența Artificială pe care platforma Occo Digital din Estonia, dedicată profesioniștilor din domeniul designului, a adus-o în România. 

În timp ce misiunea publică a platformei este de a face procesul de proiectare mai eficient și mai convenabil, misiunea ei secretă este de a face lumea un loc mai frumos și mai zen, în care oamenii trăiesc și muncesc mai relaxați și sunt mai productivi.

Știi de ce arhitectul, designerul de interior și Inteligența Artificială își unesc forțele? Pentru a crea împreună o stare de spirit unică și un concept care să îi inspire pe oameni. Dacă vrei mai multe detalii intră pe occo.digital și solicită un cont personalizat, iar un reprezentant OCCO te va contacta în scurt timp. 

 

Abia așteptăm să vedem rezultatele noilor voastre proiecte!

This website uses cookies to analyze traffic and enhance your experience. Learn more

Accept